neděle 23. června 2013

Fotogalerie svatebních účesů

Sbírka velmi jednoduchých svatebních účesů pro dlouhé a krátké vlasy. Velmi přímočaré, občas ledabylé, ale všechny pěkné. Jaký byste vybrala na svou svatbu?

Kde najít inspiraci na pánské účesy?

Na popud pánských návštěvníků jsem se rozhodla přidat pár povedených zdrojů na blogy a YouTube kanály, kde se dá najít skvělá inspirace na moderní pánské účesy. Mezi nejlepší řadím Slikhaar TV. který se točí okolo velmi vděčného tématu. Napodobuje účesy slavných celebrit, fotbalistu, atd. Nedávno to byl například nový účes zpěváka Justina Timberlakea nebo video David Beckham z kampaně H&M.



http://www.youtube.com/user/DanielAlfonsotv/
http://fotogalerieucesu.cz/chlapecke-ucesy/
http://pinterest.com/bonnieblueyes22/mens-hair-inspiration/
http://www.fashionbeans.com/category/mens-hairstyles-gallery/
http://pinterest.com/edbel0504/men-s-hair-styles/

Budu ráda, když do komentářů u tohoto článku přidáte Vaše tipy na kvalitní zdroje.

Daenerys Targaryen look

Líbí se vám jak vypadá Daenerys Targaryen v seriálu Hra o trůny? Mě strašně moc! Kompeltní návod na její look jsem našla ve videu od populární Michelle Phan. Královna make-up scény na Youtube. Někdy mi připadá, že dokáže nemožné.

 
 

Jak na účes, make-up a outfit Ariana Grande

Ariana Grande je vycházející devátenátctiletá hvězdička, zpěvačka, herečka a modelka, kterou můžete momentálně vidět v americkém seriálu Victorious :-). Více o ní na stránkách WIKI. Její styl oblékaní, účesu a líčení se mi hodně líbí, proto jsem zapátrala na YouTube, jestli bych nenašla nějaký povedený tutoriál. Jeden takový jsem našla. Je od Macbarbie07 a nemá chybu! Video má délku 8:29 a je zpracováno hodně podrobně s důrazem na detaily.


Duhové účesy plné barev

No není to nádhera? Asi to nebude po chuti každé návštěvnici tohoto blogu, ale mě se barevné/duhové účesy hodně líbí :-).
 

Účesy pro dlouhé vlasy - celebrity

Pěkná sbírka účesů a střihů pro dlouhé vlasy. Na fotkách jsou známé celebrity jako Jessica Alba a nebo podvádějící Kristen Stewart.